Wiki

New Case Case Status
Log In

Wiki

 
Raadplegen van resultaten
  • RSS Feed

Last modified on 9/18/2014 12:30 PM by User.

Tags:

Raadplegen van resultaten

Raadplegen van studieresultaten van een student

In Progress.NET kunnen studieresultaten per student worden weergegeven. Gebruik hiervoor het hoofdtabblad 'Studenten'. Er verschijnt een tabblad met aan de linkerkant een zoekfunctie en daarnaast personalia van een student. Onder de foto van de student verschijnt nog een rij met tabbladen. Deze kunnen worden gebruikt om bijbehorende informatie van de geselecteerde student te bekijken.

Mocht er aan de linkerkant geen zoekfunctie zijn maar slechts een balk met daarin een naam, dan is het zoekvak ingeklapt. Het zoekvak kan uitgeklapt worden door middel van het pijltje ( » ) boven de naam. Andersom kan het zoekvak ook op deze manier ingeklapt worden om meer ruimte te creëren op het hoofdscherm.

Met het zoekvak kun je de betreffende student opzoeken door bijvoorbeeld het studentnummer in te vullen, of de achternaam. Om op een deel van nummer of achternaam te zoeken gebruik een * op de plaats van  de onbekende.  Voor meer uitleg, houd de muis stil boven de knop 'zoeken'.

Als je de student gevonden hebt, verschijnen op het scherm de personalia van deze student. De studieresultaten bevinden zich onder het tabje 'Studievoortgang' onder de foto. Er zijn 2 soorten studieresultaten, beide te vinden in het menu dat aan de linkerkant verschijnt.

1. Beoordelingen: Beoordelingen toont alle ingevoerde beoordelingen voor deze student. Dat betekent dat er bijvoorbeeld meerdere beoordelingen voor hetzelfde vak of beoordelingen van deelvakken worden weergegeven.

2. Resultaten: Bij resultaten wordt weergegeven welke van de gegeven beoordelingen uiteindelijk telt als er meerdere beoordelingen zijn. Ook wordt hier het berekende resultaat weergegeven op basis van deelvakken. Vakcodes van deelvakken worden hierbij voorafgegaan door een underscore ( _) om duidelijk het verschil aan te geven tussen hoofd- en deelvakken.

Het is ook mogelijk de resultaten van de student te bekijken in de context van het studieprogramma. Gebruik hiervoor de menuknop 'Programma'. Nu wordt het ingevulde studieprogramma voor deze student weergegeven, met indien van toepassing het behaalde resultaat.